Журналісти розповіли про загиблих від російського удару матір та її дворічну доньку

Від російського обстрілу у Дніпрі загинули дворічна Вероніка та її мати Ольга.

Ворожа ракета влучила у приватний будинок. Батько дитини, а також бабуся з дідусем отримали поранення. Про це повідомили “ТСН”.

“Замість стіни у спальні величезна діра”, пишуть. О четвертій ранку ракета влучила у кімнату, де були мати з донькою.

“Ракету з хати витягнули. Тут якраз, де дірка, тут якраз диван. Вона з мамою разом завжди вдвох спали. А зять у цій кімнаті спав, його стіна врятувала”, розповів родич сім’ї.

Бабуся і дідусь, які спали в іншій кімнаті, отримали тяжкі опіки.

“Зателефонувала медсестра, сказала: в ваш дім приліт, з братом щось погано. Тоді брат узяв телефон, сказав: Сєрий, у наш дім приліт. Нікуся й Оля загинули. Каже, приїзди терміново”, сказав дядько загиблої Сергій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робити під час повітряної тривоги: поради від рятувальників

Дворічна Вероніка та її батьки переїхали до бабусі з дідусем нещодавно, з багатоповерхівки до приватного будинку. Думали так безпечніше, пише ЗМІ.

“Вони самі з Придніпровська, з багатоповерхівки, але тут наче безпечніше, бо ж підвальне приміщення, це ж краще, ніж сидіти на дев’ятому поверсі, тому проживали тут”, розповіла жителька міста.

Завжди ховалися під час тривоги, кажуть родичі.

“Завжди виходили між стінами. Це все так несподівано вийшло. Вони не встигли. Я почала їм телефонувати, але відповіді ніякої не було. Я почала сюди тікати, почали виносити дитинку та маму, ще вчора хотіла прийти у гості”, сказала тітка Людмила.

На допомогу постраждалій родині приходять сусіди і навіть геть незнайомі люди.

“Прийшла допомогти. Взяла рукавиці, взяла гроші. Думаю, може, когось нагодувати. У мене така саме онучка два роки. Плаче. Дуже шкода”, кажуть мешканці міста.

28 квітня вранці російські війська обстріляли Дніпропетровську область. У Дніпрі зруйновали приватний будинок. Вночі агресор обстріляв з артилерії Червоногригорівську громаду Нікопольського району.

Також вранці росіяни вдарили по дев’ятиповерхівці в Умані, загинули 23 людини, серед яких четверо дітей.