Єфросиніна зізналася, де ховалася від ракетної атаки РФ

Вранці 28 квітня окупанти випустили по Україні 23 ракети, 11 з яких летіли на Київ, куди телеведуча Маша Єфросиніна вперше з початку війни привезла доньку Нану.

З 4 ранку вони ховалися від російських ракет у коморі. Про це телеведуча розповіла в Instagram, де також опублікувала серію фото, зроблених під час чергового російського масованого ракетного обстрілу по українських містах.

Вона зізналася, що напередодні її дочка Нана вперше після початку повномасштабного російського вторгнення повернулася до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна показала, як війна змінила її чоловіка

“Про що я думала сидячи о 4-й ранку під сиренами? Про те, що я привезла Нану до Києва вперше за 429 днів. Тому що вона дуже хотіла додому. І що це так собі сюрприз, як для її першої ночі у своєму ліжку”, поділилася Єфросиніна.

З 4 ранку вони з Наною сиділи на підлозі в коморі та стежили за новинами читали про роботу ППО в Києві та влучання в багатоповерхівку в Умані.

Однак телеведуча не падала духом, бо на 8 ранку в неї були заплановані б’юті-процедури.

“Моя краса та свіжість то святе, навіть у війну”, прокоментувала вона.

Сестра телеведучої Маші Єфросиніної живе в Москві.

Після повномасштабного вторгнення між Машою і Лізою Ющенко зросла напруга, розповіла телеведуча в інтерв’ю “Розмова”.

Виявилося, що позиція щодо війни в сестер різна. Зараз Маша майже не спілкується з Лізою та їй боляче обговорювати цю тему.