Генштаб повідомив, на яких напрямках тривають найзапекліші бої

На Бахмутському напрямку ворог продовжує вести наступальні дії.

Тривають бої у місті Бахмут. До того ж, протягом доби противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку Богданівки та Часового Яру. Про це ввечері 28 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

На Авдіївському напрямку противник вів наступальні дії в районах населених пунктів Авдіївка, Сєверне та Первомайське Донецької області, успіху не мав. На Мар’їнському напрямку нашими захисниками відбито атаки противника в районах населених пунктів Мар’їнка та Новомихайлівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де атакує ворог: показали нову карту бойових дій

На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії у напрямку Білогорівки.

На Шахтарському напрямку цієї доби ворог наступальних дій не проводив. На Запорізькому та Херсонському напрямках противник продовжує вести оборонні дії.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка суттєвих змін не зазнала. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено.

На Сіверському та Слобожанському напрямках зберігається військова присутність противника у прикордонних з Україною районах російської федерації.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних дій не проводив, активно застосовував БпЛА для коригування вогню артилерії.

У ніч проти 28 квітня Україна перебувала під масованим обстрілом російських окупантів.

В Умані на Черкащині зафіксували два влучання російських крилатих ракет у багатоповерховий житловий будинок та складські споруди. Є загиблі і багато поранених.

У небі над Україною Сили оборони знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555.

Також два ворожі дрони оперативно-тактичного рівня. Про це повідомив головнокомандувач Збройних сил України генерал Валерій Залужний в Telegram.