Як обрати басейн для літнього відпочинку

Літній період є ідеальним часом для відпочинку на свіжому повітрі та купання у басейні. Вибір басейну може бути складним завданням, але з правильним підходом ви знайдете оптимальний варіант для вашого дозвілля.

Форми та розміри басейнів

● Круглі басейни. Це найпопулярніші та найдоступніші моделі. Вони можуть бути різних розмірів та глибин, ідеально підходять для дітей та маленьких сімей.

● Прямокутні басейни. Вони просторіші, ніж круглі, і можуть бути використані для плавання на невеликі відстані.

● Басейни для дітей. Ці моделі мають компактні габарити та глибину, а також деталі, які зроблять плавання ще більш цікавим для дитини.

Надувні басейни

Надувні басейни складаються з двох основних частин зовнішнього шару та надувної камери. Зовнішній шар виготовлений із ПВХ або вінілу, який захищає камеру від пошкоджень та покращує її міцність. Надувна камера може бути виготовлена із ПВХ або поліестеру. Надуваються вироби за допомогою насоса.

Каркасні басейни

Каркасний басейн складається з металевого каркасу та вінілових стінок. Для більшої міцності металевий каркас басейнів Intex покритий спеціальним матеріалом, який захищає конструкцію від корозії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як легко помити вікна весною ‒ корисні поради

Чаша каркасного басейну складається з трьох шарів та армована сіткою з поліестеру. Зовнішня сторона чаші покрита спеціальним шаром, який забезпечує захист виробу від ультрафіолетових променів та води.

Поради щодо вибору басейну

При виборі басейну враховуйте розміри, форму та глибину виробу, матеріали виготовлення та комплектацію.

Також враховуйте можливості місця встановлення басейну, міцність та стійкість виробу до різних погодних умов. Не забувайте також про те, що басейн повинен відповідати віку дітей, якщо вони купатимуться.

Відмінним варіантом для плавання усією сім’єю стане модель каркасного басейну Intex 26330 ULTRA XTR діаметром 549 см та глибиною 132 см. Завдяки каркасу з оцинкованої сталі зі спеціальним покриттям басейн стійкий до навантажень та надійно захищений від корозії. Виріб додатково укомплектований:

● Пісочним фільтром затримує сміття, яке потрапляє у чашу басейну. Завдяки чому вода стає чистою та приємною для купання.

● Драбиною робить захід у басейн безпечним та зручним.

● Тентом захищає басейн від забруднень, а також зберігає тепло води.

● Підкладкою робить конструкцію стійкішою та оберігає від проколів.

Ви легко зможете встановити виріб лише за 1 годину, при цьому вам не знадобляться додаткові інструменти. До виробу додається зрозуміла та докладна інструкція.

Як доглядати басейн

Один із найважливіших аспектів догляду за каркасним басейном це регулярне очищення води. Використовуйте:

● Хімічні препарати на основі хлору, які не лише видаляють забруднення, а й знищують бактерії та віруси.

● Систему фільтрації для видалення дрібних частинок сміття.

Надувні та каркасні басейни не призначені для зимового використання. Перед початком холодної пори року розберіть виріб і зберігайте у теплому та сухому місці. Це дозволить зберегти якість та довговічність басейну на довгі роки.

Каркасні та надувні басейни Intex стануть чудовим вибором для тих, хто хоче насолоджуватися купанням у власному дворі або на дачі. З доступністю, легкістю встановлення та різноманітністю видів та розмірів басейнів ви можете обрати підхожий варіант для своєї родини.