Журналісти розповіли про колишнього тестя Татарова і Каськіва

Колишній тесть заступника керівника Офісу президента Олега Татарова зареєстрував ФОП за адресою фонду з орбіти Владислава Каськіва, екскерівника Держінвестпроекту за часів президентства Віктора Януковича.

Юридична адреса реєстрації приватного підприємця недобуд у селі Пилипець. У цьому ж недобуді зареєстрований фонд. Про це повідомили Bihus.info.

До того, як відкривати ФОП у Пилипці, екстесть Татарова Олександр Павлушин був приватним підприємцем на Кіровоградщині, де займався пасажирськими перевезеннями.

На третій місяць після повномасштабного російського вторгнення Павлушин вирішив змінити сферу діяльності з перевезень на “надання інших послуг бронювання”.

Зареєструвався у Пилипці не зважаючи на те, що ані у нього, ані у Татарових на Закарпатті жодної нерухомості у власності немає.

Разом з колишнім тестем Татарова за однією юридичною адресою зареєстрований фонд “Боржавська надія”, який належить Герноту Ляйтнеру.

Ляйтнер у 2020-му презентував в Офісі президента “нову-стару” ідею збудувати курорт на Закарпатті, зокрема у Пилипці, розповіли журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ заборонили, а Шуфрич шикує: показали маєтки і квартири родини нардепа

Раніше журналісти програми “Схеми” повідомляли про ідею забудови саме тієї землі, на якій в часи Януковича обіцяли реалізувати національний проект “Олімпійська надія-2022” під керівництвом Каськіва.

Наразі ці ділянки перебувають під арештом в рамках кримінального провадження щодо заволодіння коштами, виділеними на реалізацію національних проєктів.

Доповнюється.