Брежнєва у США привітала доньку з 22-річчям: фото зустрічі

Співачка Віра Брежнєва прибула у Сполучені Штати Америки.

Причиною візиту став день народження старшої доньки вже 22-річної Соні Кіперман. Цим зірка поділилася в сторіс Instagram.

Торік Брежнєва не змогла морально зібратися, аби поїхати святкувати.

“Мені здається, ви вже занадто добре мене знаєте. Щоб розуміти, куди я можу летіти наприкінці березня і чому”, написала цього разу співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Брежнєвої спокусливо вигиналася на пляжі, демонструючи апетитні форми

Старша донька зірки живе у Каліфорнії від 2018 року. Туди, 16-річною, Кіперман переїхала навчатися.

Першим чоловіком, за якого Віра Брежнєва вийшла заміж ще до повноліття, був політик Віталій Вовченко. У цьому шлюбі артистка народила доньку Соню. А від бізнесмена Михайла Кіпермана, з яким пішла під вінець 2006 року, має доньку Сару. 2015 року Брежнєва вийшла заміж за композитора і продюсера Костянтина Меладзе.

Подейкують, що через російську агресію у Брежнєвої серйозний конфлікт із Меладзе. За чутками, він перебуває в Італії, де хоче перечекати війну, і боїться за бізнес в РФ. Меладзе жодного разу не висловився про війну РФ проти України.

Від початку великої війни в Україні Брежнєва заявила, що Росія напала на Україну і виступила проти агресії. Співачка поїхала в Польщу, де волонтерить і допомагає переселенцям. Ексменеджерка співачки, яка займалася піаром артистки в РФ, заявила, що Брежнєва назавжди покинула країну-загарбницю і розірвала там всі контакти.