Управління патрульної поліції Києва отримало нового очільника

У середу, 29 березня, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький представив нового керівника управління патрульної поліції Києва майора поліції Ярослава Курбакова.

З березня 2020 року до цього часу Ярослав Курбаков обіймав посаду заступника начальника управління начальника відділу чергової служби управління. Про це повідомила Патрульна поліція в Facebook.

Служба нового керівника київських патрульних розпочалася у 2015 році. За ці роки він пройшов шлях від інспектора до начальника управління.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція нагадала основні вимоги ПДР до велосипедистів

Зокрема, був начальником інструкторського відділу управління організації діяльності стройових підрозділів ДПП, командиром батальйону патрульної поліції в Черкаській області та заступником командира батальйону із забезпечення супроводження ДПП.

Відсьогодні він має почесну місію служити на посаді керівника патрульної поліції Києва.

“Представляю вам Ярослава Курбакова, як керівника патрульної поліції Києва. Він має свої навички та підходи до роботи, здібності та хист керувати особовим складом. За цей час він довів, що є справжнім професіоналом, фахівцем, який готовий взяти на себе відповідальність, прийняти правильне рішення і, найголовніше, вислухати й допомогти кожному, хто цього потребує. Ви дійсно у надійних руках”, Білошицький.

Начальника управління патрульної поліції у Львівській області Романа Пилипенка відсторонили від посади.

Посадовця відсторонили за те, що він подарував своїй дівчині перепустку на проїзд площею Ринок у Львові. Про це повідомила Патрульна поліція України.

На відео дівчина радіє і матюкається.