Головні новини: смертельний обстріл Київщини та Запоріжжя

Gazeta.ua нагадує головні новини середи, 22 березня.

У ніч на 22 березня війська РФ завдали масованого удару по Україні іранськими дронами Shahed. Вибухи лунали у низці регіонів. Україна знищила 16 дронів із 21 запущеного.

Безпілотник влучив у гуртожиток у місті Ржищів. Одна частина будівлі практично повністю зруйнована. За останньою інформацією, загинуло вісім осіб. Тривають рятувальні роботи.

Також росіяни обстріляли Запоріжжя. Російські військові випустили шість ракет, одна потрапила у будинок. Одна особа загинула. 27 людей госпіталізували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен: Китай уважно стежить, що відбувається в Україні

Президент Володимир Зеленський з робочою поїздкою побував у Донецькій області. Він також відвідав передові позиції українських військових на Бахмутському напрямку. Глава держави заслухав доповіді про оперативну ситуацію та перебіг бойових дій на ділянці фронту.

Країна-агресорка Російська Федерація зосереджує основні зусилля на спробах захоплення Донецької і Луганської областей у межах адміністративних кордонів. Ворог вів наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському і Шахтарському напрямках.

Бюро економічної безпеки арештувало майно та обладнання заводу “ВСМПО Титан України”, бенефіціаром якого є російський олігарх Михайло Шелков. Завод викрили в ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.