Михайла Забродського призначено на високу посаду в керівництві ЗСУ: однопартійці вітають

“Європейська Солідарність”, з якої понад дві з половиною тисячі членів партії боронять країну в лавах армії, вітає рішення про призначення Михайла Забродського на високу посаду в керівництві ЗСУ.” – повідомляється у заяві “Європейська Солідарність”.

Де-факто до війська генерал Забродський, Герой України ще з 2014 року, легендарний командувач ДШВ і комбриг 95-ї бригади, повернувся з перших же днів повномасштабного вторгнення.

Тепер настав момент, коли він має повною мірою зосередитися на службі, посилити стратегічний потенціал ЗСУ і сприяти разом з Валерієм Залужним та іншими воєначальниками успіху вирішального контрнаступу на русню. На фронті він зараз дійсно куди потрібніший, бо такі досвідчені та сміливі воїни як Михайло на вагу золота. Такими як він пишалася би будь-яка команда.

Вітаємо українців з цим призначенням, бо впевнені, що генерал Забродський виправдає довіру і справдить усі наші найкращі сподівання.

Цілком природно, що, згідно закону, Забродський складає депутатський мандат, і в цьому рішенні ми його також підтримаємо.

“Європейська Солідарність” у свою чергу і надалі всім чим може на фронті і в тилу працюватиме на перемогу.”