Генератор, камін і банька: Наталка Денисенко показала будинок, який орендувала на зиму

Українська акторка Наталка Денисенко з початку повномасштабного російського вторгнення вирішила залишитися в Україні, а її чоловік Андрій Федінчик і зовсім зараз захищає країну на передовій у складі ЗСУ.

До зими 2022-2023 Наталка разом із сином жила у столичній квартирі. Однак у зв’язку з постійними відключеннями електроенергії вирішила перебратися в заміський будинок під Києвом.

У сюжеті програми “Неймовірна правда про зірок” Денисенко показала цей заміський двоповерховий будинок, в якому живе, а також зізналася, скільки коштує його оренда. Цікаво, що будинок знаходиться посеред лісу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Денисенко показала, як війна змінила її чоловіка, який боронить Україну

“Я не знала, як буде в квартирі у нас. Тому що вимикали світло. Тут є генератор, є камін, там банька. Він (будинок Gazeta.ua) може працювати автономно. Тут можна жити. Тому я його зняла для підстраховки щоб пережити зиму”, розповіла акторка.

Актриса вже й розтоплювати камін навчилася.

Вона додала, що оренда будинку їй обходиться в $600 (22 тис. грн Gazeta.ua) щомісяця.

“Нікуди не хотіла їхати, хотіла бути вдома. Чоловік в ЗСУ, і якщо, не дай Бог, щось трапиться, я повинна бути поруч. Кожен день ми на зв’язку. Сподіваюся, скоро його відпустять”, сказала актриса.

25 лютого день народження святкував чоловік актриси Наталки Денисенко актор Андрій Федінчик.

Йому виповнилося 38 років. На сторінці в Instagram Денисенко розмістила зворушливі світлини з чоловіком та привітала його з днем народження.

З початком повномасштабного вторгнення Федінчик у лавах ЗСУ боронить нашу країну на передовій, тому Наталці не вдалося привітати чоловіка особисто. Втім, як зізналася артистка, вона передала коханому сюрприз.