Зеленський та Мецола поспілкувалися зі студентами львівських вишів

Президент України Володимир Зеленський разом із президенткою Європарламенту Робертою Мецолою поспілкувалися зі студентами закладів вищої освіти на Львівщині.

Вони відповіли на всі запитання: про початок повномасштабної війни, членство України в ЄС і НАТО, перемогу, відновлення нашої держави. Звісно, і про освіту. Про це Зеленський повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мецола зробила заяву щодо інтеграції України в ЄС

“Через війну Україна постала перед необхідністю реновації освітньої мережі, насамперед у постраждалих регіонах. Освітній простір і освітній процес в Україні мають стати більш сучасними”, наголосив президент.

Зеленський запевнив, що після перемоги України над Росією майбутнє буде саме за нинішніми студентами, їхньою енергією та креативним розумом, яких так потребуватиме наша країна для відновлення.

4 березня президент України Володимир Зеленський зустрівся із президенткою Європарламенту Робертою Мецолою у Львові. Україна прагне якнайшвидше завершити виконання рекомендацій Єврокомісії і розпочати переговори про вступ до ЄС уже цього року, сказав Зеленський.

Торік 27 країн-членів ЄС ухвалили рішення надати Україні статус кандидата на вступ до блоку.