Голлівудська зірка потужно підтримала Україну: відео

Американська акторка Енн Гетевей підтримала Україну та висловила своє захоплення президентом Володимиром Зеленським після його промови на знаменитому кінофестивалі Берлінале-2023, який 16 лютого стартував в Берліні.

У своєму відеозверненні президент України сказав, що культура та кіно не можуть бути поза політикою, коли йдеться про масові теракти та злочини проти людяності.

Енн Гетевей, відома за фільмами “Щоденники принцеси”, “Диявол носить Прада”, “Джейн Остін”, “Війна наречених”, “Темний лицар повертається”, “Інтерстелар”, також підтримала Україну та її президента.

Вона висловила своє захоплення президентом Володимиром Зеленським, а також назвала українського лідера героєм нашого часу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оскароносний режисер Мартін Скорсезе записав потужне відео для українців

“Я просто хочу висловити подяку кінофестивалю за включення героя нашого часу. За те, що у всіх нас є можливість посилити послання України, яке є нашим спільним прагненням до миру. Я впевнена, що у цій важкій ситуації дуже багато хто хоче миру”, сказала Гетевей на пресконференції.

Гетевей не вперше висловлюється за підтримку нашої країни. Після вторгнення РФ 24 лютого 2022 року вона жертвувала гроші на допомогу українцям, які постраждали від війни, а також закликала своїх друзів та підписників робити так само.

“Мир це право людини. Будь ласка, приєднуйтесь до мене у пожертвах. Я посилаю свої постійні щирі молитви народу України”, писала вона на початку вторгнення РФ.

Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо прокоментував свій внесок у благодійний фонд першої леді України Олени Зеленської.

Кошти зірки направлять на допомогу українським дітям, які постраждали внаслідок терористичної та злочинної війни з Росією.

Актор наголосив, що для нього велика честь приєднатися до благодійного збору. Такий коментар він розмістив у своїх InstaStories.