“Іде прорив” – окупант розповів дружині про потужний наступ ЗСУ

Військовий окупаційної армії Росії розповів дружині про успіхи Збройних сил України на Луганщині. Зокрема мова йшла про наступ на Сватівському напрямку.

За словами окупанта, українці проривають їхню оборону, угруповування РФ, що є на місці не справляються, треба підкріплення. Розмову про це перехопили службовці Головного управління розвідки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Ніхто воювати не хоче” окупант пожалівся на ідіотів у командуванні

“Вот идёт прорыв в нашем направлении, там рота одна под п*здоган попала. Их там осталось порядка 30-ти, 40-ка человек и нас 11 отправляют. Там большая группировка давит. Дали пол часа на сборы. Сказали взять весь боеприпас, поедем на брони”, сказав росіянин.

Військовослужбовець РФ розповів про невдалий наступ окупантів та списання смертей від своїх на користь Збройних сил України. Зокрема, окупанти підірвали своїх військових під час розмінування та списали це на ЗСУ.

За його словами, російські сапери прочищали дорогу для танка і випадково підірвали будинок, де було 15 солдатів. Відразу семеро російських солдатів загинуло та ще вісім отримати поранення.