Окупант зізнався дружині, що вбивав дітей в Україні – перехоплення

Російські загарбники продовжують чинити звірства на території України.

Зокрема, один з окупантів зізнався дружині, що на захопленій території нашої країни він вбивав дітей. Вона від таких зізнань залишилась в шоці. Про це свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки.

“Я дивуюсь, от Європа їм допомагає, вони думають, що це просто допомога? Це ж не просто допомога, а з надією, що їм повернуть ці гроші. Стільки грошей і навіщо?”, питає у чоловіка дружина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупант в істериці і з матюками погрожує командиру залишити фронт: “Нащо воно мені здалося?”

Жінка і далі ставила собі питання, як саме Україна буде розплачуватись. Зокрема вона вважає, що у будь-якому разі Україна “віддасть певну частину території”, тому за її словами, краще це “віддати” РФ.

“Ти ж кажеш, що вбивав всіх поспіль, ти що і дітей вбивав? Чому за це ти мені нічого не казав?”, здивовано спитала в окупанта дружина.

Російські окупанти вдаються до звичної для них практики з часів Другої світової війни розстрілюють тих хто зволікає або відмовляється від виконання наказів, зокрема і командирів.

Так, росіяни отримали наказ вийти на адмінкордони Донецької області до річниці повномасштабного вторгнення, саме тому усі сили вони кинули на здійснення оточення Бахмута який вони намагаються захопити вже більш як 9 місяців. Про це свідчить перехоплення розмови загарбників, яке опублікував Центр національного спротиву.