“Мозок на деревах висів” – окупант розповів про паніку серед солдат РФ

Окупанти 27-ї мотострілецької бригади РФ зазнали величезних втрат. Втрати у підрозділі складають понад 60 відсотків. Фактично виживає 10 з 30 окупантів.

У новоприбулих бійців почалася паніка. Про це свідчить нове перехоплення Головного управління розвідки.

“Я надивився, я тобі кажу. Наш табір розп*дарасили взагалі весь. Мізки просто на деревах висіли. Я взагалі прокляв, що сюди поїхав”, – сказав окупант співрозмовнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська армія “докотилася” до мобілізації ув’язнених: перехоплення ГУР

За його словами, ЗСУ накривають російські позиції щодня безперервно. Однак загарбникам наказали стояти. Росіяни намагаються не допустити прориву українських воїнів.

“Коли табір розп*дарасили, я за день, – за один раз – міг три рази померти. Прям, дивом я вижив”, – розповів російський терорист.

Співрозмовник тим часом доповів окупанту, що мобілізовані під час навчань у Росії за два місяці поспивалися: “Всі гроші про*бали. Зараз сюди приїдуть, вони ох*єють”,

Окупант зауважив, що усі “мобікі” шоковані станом справ на передовій. Однак є й гарні новини – за участь у бойових діях з окупанта знімуть дві судимості.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 28 січня становлять понад 125 510 осіб.

За минулу добу лави “200-х” поповнили ще понад 800 окупантів, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Протягом 27 січня ворог не дорахувався гвинтокрила та літака.

Російська Федерація щодня втрачає на війні в Україні 500600 військових. Українські втрати становлять лише десяту частину цього, заявив міністр оборони Олексій Резніков.