Для яких знаків настає період фінансового підйому і нових можливостей – гороскоп на 26 січня

26 січня утримуйте певну дистанцію під час спілкування із сусідами. Тоді їхні проблеми не стануть вашими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Відмовтеся від придбання побутової техніки, – говорить астрологиня. Це невдалий час для придбання одягу, насіння і кухонного обладнання. Це день сміливих і завзятих. Перед рішучими людьми відчинятимуться всі двері. У разі потреби саме цього дня слід звертатися до суду. Подавайте заяви до різних інстанцій. Сміливо йдіть на прийом у високі кабінети. Ваші справи швидко вирішуватимуться представниками різних інстанцій. Час приймати рішення про зміни в житті. Звільніться від усього, що заважає вам бути щасливими. Період фінансового підйому і нових можливостей настає у життів Тельців, Раків, Риб і Козерогів”.

Овен (21 березня 20 квітня)

День ризикованих фінансових операцій. Навряд чи вони будуть вдалими. Добре прораховуйте свої витрати. Тіло потребуватиме руху. Розпочніть день з фізичних вправ.

Телець (21 квітня 20 травня)

Почуваєтеся піднесено. Вдаватиметься робота, на яку бракувало сили. Не забувайте про нащадків. Дайте дітям вдосталь уваги, аби не втратити їхню довіру.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Гроші даватимуться нелегко. Подарунків долі годі очікувати. Лише мудра фінансова політика допоможе вийти зі скрутного становища.

Рак (22 червня 22 липня)

Якщо хочете чогось досягти, доведеться прокидатися раніше і працювати удвічі більше. Аби уникнути аварійних ситуацій, винесіть на смітник зіпсовану техніку.

Лев (23 липня 23 серпня)

Подорож з коханими завершиться серйозними змінами у житті. Захочете освідчитися чи зважитеся на переїзд до партнера.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Вдаватиметься усе, що зробите своїми руками. Відповідальність за сімейний бюджет ляже на ваші плечі. Вдалий час для придбання посуду та смартфонів. Увечері сходіть у гості, відвідайте друзів, батьків та свекрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для когось останній тиждень січня розпочнеться з перемог та високих заробітків гороскоп на 23-29 січня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Треба відпочити і відкласти роботу на другий план. Руку і серце краще пропонувати після обіду. Зніміть цей зворушливий момент на відео. Буде що показати дітям та внукам.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Здавайте у ремонт техніку та купуйте нерухомість. Придбана квартира принесе господарям затишок. Добре вичитуйте договір про купівлю-продаж. Загостриться інтуїція. Попереджатимете про небезпеку друзів та рідних.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

З вас вийде хороший психолог. Бачитимете, хто чим дихає. Марно шукати свою долю закордоном. Переписка в інтернеті ні до чого хорошо не приведе.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Розпочинається період розквіту. Гроші йтимуть до кишені. Вдалою буде покупка авто. Підтримуйте коханих. Залишайтеся поруч у важку хвилину.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Кохані не захочуть змінювати місце проживання і вирушати у далеку мандрівку з вами. Стримуйте свій егоїзм. Перш ніж приймати важливі рішення, порадьтеся з сім’єю.

Риби (21 лютого 20 березня)

Важко буде поєднувати роботу й особисте життя. Забуватимете про дні народження близьких та сімейні традиції. Не дивуйте, якщо вони образяться і перестануть відповідати на ваші дзвінки.

Астрологиня розповіла, скільки затемнень чекають на нас у 2023 році та як вони вплинуть на українців.