Українські прикордонники розповіли, як знищують росіян біля Бахмута

На Бахмутському напрямку українські прикордонники знищили групу окупантів.

Російські війська намагались атакувати опорний пункт Державної прикордонної служби в цьому районі. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свіжі могили з фірмовими вінками: показали величезне кладовище “Вагнера”

“Російські війська намагались атакувати опорний пункт прикордонників поблизу Бахмута. Ворог декілька разів відправляв на цей напрямок підкріплення. Артилерія ЗСУ та прикордонники-мінометники розбили найманців, поки ті розгорталися в атаку. Добили ворога у стрілецькому бою”, ‒ йдеться у повідомленні.

Загалом нарахували вісім знищених та 13 поранених окупантів.

На фронті в Україні залишилася приблизно п’ята частина з 50 тис. найманців, яких засновник приватної військової компанії “Вагнер” Євген Пригожин назбирав по російських тюрмах. Безжальний підхід Пригожина до своїх бойовиків призвів до того, що ряди його приватної армії значно порідшали, ідеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Збройні сили України на Донбасі успішно провели контрнаступальні дії в районі Бахмута Донецької області. 22 і 23 січня росіяни намагались провести наступальну операцію на Запорізькому напрямку, але зазнали невдачі, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW).