Череватий повідомив про ситуацію у Соледарі

Ворог сконцентрував головний удар на Бахмутському напрямку, особливо у районі Соледара.

Сили оборони України тримають оборону у Соледарі та на підступах до міста. Про це сказав речник Східного угруповання Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі “24 каналу”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розслідувачі впізнали командира “Вагнера” в Соледарі

“Схід України залишається головним напрямком удару агресора. Ворог сконцентрував головний удар на Бахмутському напрямку, особливо в районі Соледара, де точаться бої. Українські підрозділи продовжують тримати оборону в самому місті і на підступах”, сказав він.

Російські окупанти на Донбасі продовжують вести штурми. У Донецькій області на Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог накопичує сили для наступу на низку населених пунктів.

Соледар із Бахмутом перебувають під постійними атаками російських військових та найманців приватної військової компанії “Вагнер”, оскільки у Євгена Пригожина є певні плани на цей регіон.

Захоплення Бахмута має символічне значення для засновника ПВК “Вагнер”, вважає колишній командувач американських військ у Європі, генерал у відставці Бен Годжес. Він зазначив, що у цьому регіоні є багато соляних і гіпсових шахт.