Померла німецька супермодель 90-х: їй було всього 56 років

Відома німецька супермодель Тетяна Патітц померла у віці 56 років. Вона була відома в 1990-х роках і блищала на подіумі поряд з такими супермоделями тих часів, як Сінді Кроуфорд, Крісті Тарлінгтон, Наомі Кемпбелл, Лінда Євангеліста, входячи в “культову п’ятірку” фотографа Пітера Ліндберга.

Причина смерті Патітц не розголошується, повідомляє видання Vogue.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла учасниця “Голосу країни”

Патітц знімалася в знаменитому кліпі Джорджа Майкла Freedom ’90; також вона була присутня в кліпі Duran Duran – Skin Trade, і Korn – Make Me Bad. У ході своєї кар’єри вона з’явилася на обкладинках понад 200 журналів – у тому числі серед її робіт було сім обкладинок американського Vogue і 13 обкладинок британського Vogue. Крім того, вона брала участь у рекламних кампаніях Chanel, Ralph Lauren та інших.

В останні роки модель жила на ранчо в Каліфорнії зі своїм сином. Вона захоплювалася тваринами, іноді працювала моделлю і відвідувала модні шоу і світські заходи.

Цікаво, що на відміну від інших своїх “колег” по “культовій п’ятірці” Тетяна була набагато менш помітною.

Колишній і останній король Греції Костянтин II помер 10 січня, в приватній клініці в Афінах. Причиною смерті 82-річного Костянтина стала поліорганна недостатність в результаті інсульту. Костянтин II правив Грецією з 1964 по 1973 рік. На референдумі 1974 року монархія була скасована. В країні проголосили республіку.

У штаті Айова померла 115-річна Бессі Хендрікс. Вона була найстарішою людиною в США. За інформацією похоронного бюро Lampe and Powers, жінка пішла з життя 3 січня у віці 115 років в Лейк-Сіті.