Вершкове масло ‒ де можна використати, окрім кухні

Вершкове масло ‒ смачна страва з хлібом та у випічці. Але використати цей продукт можна й для інших цілей. Не лише кулінарних.

Кілька хитрощів з використанням вершкового масла, які можуть стати в нагоді, зібрала Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розсипатиметься та не пригоратиме: варіть гречку із “секретним” інгредієнтом

Мало хто знає, наприклад, що масло можна використовувати для пом’якшений загрубілої шкіри. Йдеться про стопи і лікті. Якщо їх регулярно обробляти невеликою кількістю масла, шкіра знову стане м’якою і доглянутою.

Вершкове масло також використовують при домашній депіляції замість дорогих засобів. Воно ефективно допомагає при голінні, робить доглядову процедуру менш травматичною.

Цей продукт ще й допомагає позбутися плям, що виникають на дерев’яних меблях від бризків води. Потрібно акуратно нанести масло на пляму на ніч. А вранці залишиться тільки відполірувати поверхню.

Виростити гарний урожай без підживлення ґрунту практично неможливо. Але не треба купувати дорогі препарати. Виготовити добрива можна з того, що завжди під рукою. Кілька порад зібрала Gazeta.ua.

Виявляється, що звичайні лотки з-під яєць, які ми зазвичай викидаємо у смітник, можна використати не тільки для зберігання продуктів. Варіантів, як можна з користю застосувати це пакування, дуже багато. Найпоширеніші зібрала Gazeta.ua.