Чи готує Росія новий масований удар по Україні ‒ Кім розповів

Росія буде готувати новий масований ракетний удар по Україні. Але точної інформації про підготовку атаки найближчим часом поки немає.

Росіяни підіймали у повітря кілька бомбардувальників, але для удару цього недостатньо, розповів в ефірі національного телемарафону голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З родиною та псом Патроном на грудях: Кім показав миле сімейне фото

Він також розповів, звідки отримує інформацію про зліт російських винищувачів та пуски ракет.

“Це суміш логіки, інтуїції та джерел інформації. Є різні джерела, які свідчать про підвищену ймовірність удару. І коли це все починає працювати разом, ймовірність, що буде ракетний удар дуже велика. На зараз інформації про те, що підготовлений ракетний удар в мене немає і про те, що є зліт теж немає. Але я гадаю, що вони будуть це робити. Тому що це нелогічно вісім раз вдарити, чи скільки, а на дев’ятий перестати. Хоча я на це сподіваюся”, ‒ сказав Кім.

Минулої доби, 9 січня, Росія завдала по Україні вісім ракетних і 31 авіаційний удар. Загроза таких ударів по об’єктах критичної інфраструктури залишається на всій території України. Про це повідомив Генштаб Збройних сил України у ранковому зведенні 10 січня.

Нові російські ракети мають недоліки падають росіянам на голови, не долітаючи навіть до кордону України. Деякі падають у Каспійському морі, заявив речник Повітряних сил України Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.