“Зі 140 осіб залишилося 45”: окупант поскаржився дівчині на величезні втрати – перехоплення ГУР МО

Російські окупанти, які воюють в Україні, продовжують скаржитися на величезні втрати та абсолютно ненавчений особовий склад. Про це розповів один з них під час дзвінка своїй дівчині.

Також він похвалився, як окупанти зрівняли з землею українське селище, сказано в перехопленні, опублікованому на каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

За його словами, їм прислали “мобіків”, які побули на позиції всього два дні.

“Вони приїхали, два дні побули тут в ах*ре у нас, вчора в ніч їх відвезли на*уй” – розповів він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Б’ють, як кротів” окупант пожалівся на шалені втрати

Окупант додав, що мобілізованих росіян відвезли на штурм одного з сіл, зайнятих українською армією. Це село окупанти майже повністю зрівняли з землею.

“Тут ми село одну штурмували, дві вулиці наших були, одна – хо*ляцька. І ось вони поїхали вчора, нах*й, штурмувати цю вулицю. Там п**да! Від села нічого не залишилося. Там в якусь техніку тротил завантажували та просто відпускали. Без людей, без усіх, і вона е**шила. Там від села х*й що залишилося” – заявив він.

Крім того, окупант розповів, що в його підрозділі було 140 осіб, а залишилося всього 45. Решта вбиті або поранені. А з “мобіків”, відправлених на штурм, назад не повернувся взагалі ніхто.

Російські окупанти скаржаться, що командування не платить їм гроші, які були обіцяні за отримані поранення і контузії. Про звільнення і взагалі говорити не доводиться.

До цього військовослужбовець РФ розповів своїй матері, як його армія знищує свої підрозділи. Він каже, що на фронті “все дуже серйозно”.