Загарбники не припиняють варварських обстрілів

На Сіверському напрямку противник обстріляв позиції Сил оборони в районах чотирьох населених пунктів Сумської області.

На Слобожанському напрямку стріляли у районах п’яти населених пунктів Харківської області, повідомляє Генштаб у зведенні

“На Куп’янському та Лиманському напрямках вогневого ураження з танків та артилерії зазнали райони понад 25 населених пунктів. На Бахмутському та Авдіївському напрямках окупанти обстріляли райони понад 20 населених пунктів”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічого святого: з’явилося відео удару росіян по лікарні в Херсоні

На Новопавлівському напрямку обстрілювали райони Вугледара, Великої Новосілки та Времівки на Донеччині.

На Запорізькому напрямку зафіксовано ворожі обстріли поблизу понад 20 населених пунктів.

Для залякування загарбники обстрілюють міста й села вздовж правого берега річки Дніпро. Є постраждалі серед мирних жителів.

Кількість постраждалих в результаті терористичного обстрілу центру Херсона вдень 24 грудня зросла і на цей момент становить 68 осіб. Кількість загиблих не змінилася ‒ як і раніше, їх 10, написав голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич в Telegram.

У Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) назвали терористичний обстріл Росією Херсона, здійснений вдень 24 грудня, ганьбою для всієї Росії та особисто російського президента Володимира Путіна. Росія займається цілеспрямованим тероризмом щодо України навіть на Різдво, написав президент ПАРЄ Тіні Кокс у Twitter.