Нічого святого: з’явилося відео удару росіян по лікарні в Херсоні

Російські окупанти продовжують атакувати лікарні на Херсонщині.

Це цілеспрямовані терористичні удари по закладах, які надають допомогу людям. Зокрема, 24 грудня ворог поцілив у два медзаклади Херсона. Про це заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич в Telegram. Він також опублікував момент удару по лікарні Херсона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперсила українців: в ОП показали надихаючі фото з Херсона

“Окупанти завдали удару по території Херсонської обласної клінічної лікарні. Також атакували й обласний заклад із надання психіатричної допомоги зруйновано кабінет лікаря, частину даху та систему опалення. На щастя, внаслідок цих ворожих атак люди не постраждали”, повідомив Янушевич.

На відео приліт ворожого снаряда по території обласної клінічної лікарні.

Кількість постраждалих в результаті терористичного обстрілу центру Херсона вдень 24 грудня зросла і на цей момент становить 68 осіб. Кількість загиблих не змінилася ‒ як і раніше, їх 10, написав голова Херсонської обласної військової адміністрації Ярослав Янушевич в Telegram.

У суботу, 24 грудня, Росія знову обстріляла центр Херсона. До чергового терору проти мирного населення окупанти вдалися у вихідний день, коли багато хто був на вулиці.