Візит Путіна до Нижнього Тагіла раптово скасували: ЗМІ пишуть про серйозні проблеми зі здоров’ям

У Росії раптово скасували візит президента Володимира Путіна до Нижнього Тагіла.

Це підігріло чутки про те, що він серйозно хворий. Як повідомляє портал E1 з посиланням на три джерела, російський диктатор мав відвідати Уралвагонзавод, проте його приїзд “в останній момент” скасували.

Водночас наголошують, що до візиту Путіна ретельно готувалися.

“Дороги за можливим маршрутом президента вичистили до асфальту, навчальним машинам заборонили з’являтися на вулицях і навіть скасували відкриття ялинки у Дзержинському районі, де глава Кремля мав оглядати цехи УВЗ”, ідеться у повідомленні.

Це вже не перший публічний захід за його участю, який скасували останнім часом, нагадують таблоїди The Sun та Daily Mirror.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін пояснив скасування щорічного послання

Раніше стало відомо, що Путін відмовився від щорічної підсумкової пресконференції, традиційного послання до Федеральних зборів і хокейного матчу.

“Він був нервовим, хитався і іноді задихався. Припустили, що він може страждати від раку шлунку або навіть від хвороби Паркінсона. “Божевільного Влада” бачили накритим щільною ковдрою під час параду, а минулого тижня він розгойдувався і невиразно розмовляв, тримаючи келих шампанського”, пише The Sun.

Західні таблоїди писали, що нещодавно Путін нібито послизнувся, спускаючись зі сходів у своєму московському будинку, впав на куприкову кістку, а потім перекинувся на бік і сповз на дві сходинки. Нібито через удар Путін “мимоволі випорожнився”, що пов’язано з наявністю у нього раку шлунково-кишкового тракту.

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін серйозно хворий на рак.

Про це заявив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, генерал Кирило Буданов в інтерв’ю британському телеканалу Sky News.

Процеси зміни керівництва РФ уже запущені, додав начальник ГУР.