Найгучніші розлучення року: які світові знаменитості наробили галасу новиною про розрив

Новини про розлучення зірок цьогоріч потрясали не лише український шоубізнес, а й закордонний.

Одним з найгучніших став розрив колумбійської співачки Шакіри з футболістом Жераром Піке після 11 років подружнього життя і двох спільних дітей.

Gazeta.ua пропонує пригадати, хто зі світових селебретіс розійшовся з другою половинкою 2022 року.

Шакіра і Жерар Піке

На початку червня Шакіра повідомила про припинення стосунків із футболістом через його подружні зради. Співачка навіть збиралася судитися щодо опіки над дітьми. Від Жерара Піке Шакіра має двох синів Мілана і Сашу.

Зараз колишні узгодили опіку над дітьми, яких Жерар вже встиг познайомити із новою пасією студенткою Кларою Чіа Марті.

Емілі Ратаковскі і Себастьян Беар-МакКлард

Влітку супермодель Емілі Ратаковскі розлучилася з британським режисером Себастьяном Бер-Макклардом, який зрадив її, після чотирьох років шлюбу і народження сина. Офіційна причина розриву невідома.

Незабаром після розлучення модель запідозрили у романі з актором Бредом Піттом, проте пара ці чутки так і не підтвердила.

Жізель Бюндхен й Том Брейді

Супермодель Жізель Бюндхен й американський футболіст Том Брейді цьогоріч також подали на розлучення. Пара була разом 13 років та продовжує виховувати двох спільних дітей. Подейкують, що союз не витримав через рішення Брейді повернутися у професійний спорт.

Робін Райт і Клемента Жироде

У вересні стало відомо також про розлучення актриси Робін Райт та виконавчого директора бренду Saint Laurent Клемента Жироде. Вони були одружені всього чотири роки. Офіційно ніхто ситуацію не коментував.

Кім Кардаш’ян та Піт Девідсон

У серпні комік та зірка реаліті-шоу розійшлися після дев’яти місяців спільного життя. Офіційною причиною розриву стала “невідповідність графіків та відносини на відстані”. Піт довгий час живе в Австралії, де працює над зйомками своєї картини “Чарівники”

Памела Андерсон і Ден Хейхьорст

Актриса та зірка американського Playboy у січні розірвала свій п’ятий шлюб. З власним охоронцем Деном Хейхьорстом актриса була заміжня всього лише рік.

Аарон Роджерс та Шейлін Вудлі

Гравець американського футболу та зірка “Великої маленької брехні” розійшлися менш ніж через рік після оголошення про заручини. Як повідомляли інсайдери, колишня пара “намагалася налагодити свої відносини, але через зайнятість у різних галузях їм було важко бачитися один з одним”. Джерело додало, що Роджерс і Вудлі “не мають ворожості один до одного”.

Сергій Брін та Ніколь Шанахан

У червні засновник Google Сергій Брін почав процес розлучення із юристкою Ніколь Шанахан після чотирьох років шлюбу. Пара намагалася тримати все в секреті заради безпеки своєї доньки

Однак ЗМІ з’ясувало, що до справи буцімто причетний друг бізнесмена, винахідник Ілон Маск. Останньому навіть довелося робити публічну заяву та виправдовуватися перед громадськістю.

Повномасштабна російська агресія стала викликом для сотень тисяч українських сімей. Не всі шлюби пережили випробовування війною, зокрема зіркові. Чимало пар оголосили про розлучення: хтось тихо й по-дружньому, а дехто з публічними погрозами й скандалами.

Про гучні розриви українських зірок читайте за посиланням.