Нове відео вибуху на базі окупантів у Мелітополі ‒ повідомляють про знищення наближеного до Кадирова “авторитета”

У мережі поширили нове відео з наслідками потужної “бавовни” на базі російських загарбників у Мелітополі ввечері 10 грудня.

База відпочинку, на якій святкували день народження запорізького гауляйтера Євгена Балицького, знищена майже повністю. Відео опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тимчасово окупованому Мелітополі гримнуло десять разів

Telegram-канали пишуть про ймовірне знищення одного з наближених до лідера Чечні Рамзана Кадирова.

“Згорів на роботі” один з наближених до Кадирова, “наглядач” чеченської мафії в місті Мурад Саїдов. Чекаємо на офіційне підтвердження смерті чеченця і його друзів”, ‒ зазначив Геращенко.

За інформацією самого “іменинника” Балицького, по ресторану вдарили з HIMARS. Дві ракети, за його словами, перехопили, а чотири влучили.

Відео 18+

Вибухи, що лунали в Мелітополі ввечері 10 грудня, були спричинені “бавовною” в ресторані бази відпочинку “Привал охотника”. В ньому російські окупанти святкували день народження гауляйтера Запоріжжя Євгена Балицького, повідомив “Риа-Мелитополь”. Голова руху “Мы вместе с Россией” Володимир Рогов заявив, що двоє людей загинули, ще двоє зазнали поранень.

Перед тим українські воїни потужно вдарили по російських окупантах у Запорізькій області. До 150 загарбників отримали поранення, 50 з них ‒ у лікарні у тимчасово захопленому росіянами Мелітополі. Інформація щодо ліквідованих уточнюється. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.