На кого чекає неймовірне везіння під кінець року – гороскоп на 9 грудня

9 грудня день непорозумінь між керівниками й підлеглими. Одні не бажатимуть чути інших. Продуктивність роботи знижується. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Ця доба не принесе бажаної гармоній у стосунках між закоханими, друзями, батьками та дітьми, – говорить астрологиня. – Важко буде про щось домовитися. Не шукайте своєї пари. Більше шансів знайти своє кохання буде на вихідних. Люди творчих професій відчуватимуть кризу. Ніщо по-справжньому не надихатиме на створення шедеврів. Не варто виставляти на показ свої картини, книги, світлини та різні мистецькі проєкти. Буде багато неконструктивної критики. Не слід експериментувати з новою косметикою або починати новий курс лікування. Перевіряйте реакцію організму на препарати. Підвищується ризик алергійних реакцій. Неймовірне везіння під кінець року чекає на Овнів, Терезів і Риб. Використайте кожну нагоду гарно заробити і змінити своє життя на краще”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Подумайте, чого бракує вам для щастя. Зараз цю мрію вдасться втілити в життя. Вдалий період для купівлі авто, мотоциклів і велосипедів. Втомилися доводити свої почуття коханим? Спробуйте дослухатися до їхніх бажань.

Телець (21 квітня 20 травня)

Добре піде торгівля. Хочете збільшити заробітки, рекламуйте свої послуги в інтернеті. Не намагайтеся самоствердитися за рахунок коханих. Не варто купувати квартиру, особливо якщо йдеться про дешеву. Тих, хто спокуситься на ціну, чекає прикре розчарування.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Добрий час для саморозвитку. Швидко вдасться вивчити іноземну мову чи навчитися керувати авто. Усього досягатимете наполегливою працею. Погоджуйтесь на нову посаду, бо заслуговуєте на підвищення.

Рак (22 червня 22 липня)

Діти порадують успіхами. Саме час шукати для них гуртки та мовні курси. За домашніми клопотами бракуватиме часу на роботу. Приплодом потішать домашні улюбленці. На породистих цуценятах вдасться добре заробити.

Лев (23 липня 23 серпня)

Усміхнеться удача. Настав час кар’єрного зростання. Нова посада відповідатиме амбіціям. З головою поринете в роботу. Не дивуйтеся, що кохані шукатимуть компанію серед друзів і колег. Ревнощі безпідставні. Навчіться довіряти.

Діва (24 серпня 23 вересня)

Щось кардинально змінювати не варто. Вам повернуть заборговане протягом року. Помітите, хто справжній друг, а хто шукає користь від спілкування. Зростають ваші апетити. Велика кількість бажань спонукає працювати удвічі більше. Не спішіть здавати долари. Притримайте заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можливі 20-градусні морози: народний синоптик зробив прогноз на зиму

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Одержана на руки сума цілком покриватиме ваші витрати. Ще й залишаться кошти для поповнення заощаджень. Справи йтимуть угору. Ви можете непогано заробити. Ще й знайомим допомогти у скруті. Лише не втрачайте контролю за рухом грошей.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Неприємний осад залишить зустріч із колишніми однокласниками. Здаватиметься, що ви мало досягли в житті. Годі рівнятися на когось. Обійміть дітей і коханих. Ви маєте набагато більше, ніж будь-хто. Не використовуйте флірт як спосіб помститися колишнім коханим. Приречете себе на кілька місяців самотності.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Не ухиляйтеся від своїх обов’язків. Інакше вони нагадають про себе у найбільш невигідний для вас момент. Близькі люди можуть виявляти надмірну чутливість та сентиментальність. Не торкайтеся болючих тем.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

Виручіть коханих. Допоможіть їм заробити більше, підкажіть, у чому їхня сила та перевага. Спіть довше. Свіжа голова допоможе рухатися вперед. Дратівливість і втома заважатимуть.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Не варто вкладати кошти в новобудову чи брати кредит під заставу майна. Марно намагаєтеся помирити друзів. Наживете ворогів. Довірте виховання дітей старшим родичам. Бракуватиме терпіння, аби боротися з підлітковими істериками.

Риби (21 лютого 20 березня)

Постійно всім будете незадоволені. Навіть перестановка меблів у домі може роздратувати. Гроші надійдуть вчасно. Не засмучуйтеся через зміни. Зникне все, що заважало. Це дозволить почати новий рік з новими силами.

Астрологиня вразила любовним прогнозом на кінець року. Дізнайтеся, на які пари чекає новий медовий місяць та неймовірний успіх у всьому.