Ознака деградації – у ГУР дали оцінку “бавовні” на російських аеродромах

За ситуацію на російському аеродромі “Енгельс” відповідає уряд РФ. На летовищі вибухом було пошкоджені два російських бомбардувальники.

Коли у терористів щось палає це не може не викликати позитиву, заявив в ефірі телемарафону представник Головного управління розвідки Міноборони України Андрій Юсов.

“Можу розділити з усією країною хороші новини, коли у терористів щось палає, це не може не вик-ликати позитиву. Тим більше, коли палають якісь летовища і місця базування стратегічних бомбардувальників, які вбивають мирних людей. Але все інше після перемоги ми зможемо детальніше проговорювати. За те, що відбувається на території держави-агресора відповідає уряд держави-агресора. Сьогоднішні події це чергова ознака деградації їхньої, в тому числі, і військової інфраструктури. Все інше ми не можемо ані підтвердити, ані спростувати”, – повідомив Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ядерний заряд, ракети Х-22 та літаки Blackjack: які секрети приховує зброя, якою РФ атакує Україну

Вранці 5 грудня на російських військових аеродромах у Саратовській області та під Рязанню сталися вибухи, які призвели до пошкодження бомбардувальників Ту-95. Саме із таких машин окупанти обстрілюють ракетами Україну.

За однією з версій, аеродроми були атаковані невідомими літальними апаратами.