Ворог веде наступ на двох напрямках – Генштаб

Російські окупанти зосереджують зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України.

На Авдіївському і Бахмутському напрямках ворог веде наступ, активно задіює авіацію для підтримки наземних угруповань. Про це повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Росіяни обстріляли з танків та всього спектру артилерії райони Соледара, Бахмутського, Бахмута, Опитного, Курдюмівки, Авдіївки, Водяного, Красногорівки, Марʼїнки і Новомихайлівки у Донецькій області.

На Куп’янському і Лиманському напрямках ворог веде оборону.

Окупанти обстріляли з танків та артилерії райони Кислівки, Котлярівки, Табаївки, Крохмального, Берестового і Вишневого на Харківщині, Макіївку і Площанку на Луганщині та Ямполівку на Донеччні.

На Новопавлівському ворог обороняється. Обстріляв з мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони Нескучного, Золотої Ниви і Пречистівки на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти тероризують літніх людей на Херсонщині

На Волинському і Поліському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Сіверському ворог обстріляв з мінометів Сопич, Сваркове і Заруцьке у Сумській області.

На Слобожанському росіяни утримують свої війська у прикордонних районах Бєлгородської області РФ.

Обстріляли з різнокаліберної артилерії райони Шевченка, Стрілечої, Красного, Огірцевого, Вовчанська, Бочкового, Малої Вовчої, Дворічної і Богданівського на Харківщині.

Доповнюється.