Досі холостякують: п’ять українських артисток, які ще не вийшли заміж

Жінки в сучасному суспільстві часто думають насамперед про кар’єру, а не створення сім’ї.

Винятком не стали й деякі представниці українського шоубізнесу. Вони стали популярними й успішними, але досі холостякують.

Зокрема, акторка Ксенія Мішина жила разом з чоловіком, від якого народила сина Платона. Однак зізнавалася, що це були токсичні стосунки, а її екс навіть піднімав на неї руку. Згодом зірка серіалу “Кріпосна” взяла участь у “Холостячці”. Намагалася побудувати стосунки з шоуменом Олександром Еллертом, якого й вибрала у фіналі реаліті. Але їхні стосунки також закінчилися, пише УНІАН.

Співачка Наталя Могилевська часто обирала сцену, а не романи. І лише недавно розповіла, що зустріла кохання. Але тримає в секреті ім’я обранця. Відомо лише те, що він військовий. Пара познайомилися під час волонтерства цього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Залишатися у стосунках заради дітей не ок” Кацурін відповів на хейт через розлучення з дружиною

Фотомодель і виконавиця Даша Астаф’єва мала декілька романів зі знаменитими й багатими чоловіками. Але заміжньою ще не була. Зараз вона перебуває у стосунках з чоловіком, якого поки приховує від публіки.

Артистка й ще одна героїня “Холостячки” Злата Огнєвіч також не часто ділиться сокровенним. Вона якось розповідала, що чоловіки часто завдавали їй болю. У другому сезоні романтичного реаліті Огнєвіч казала, що була в стосунках і з одруженим чоловіком. Але зірка неодноразово повторює: дуже хоче сім’ю та відкрита до нових стосунків.

Телеведуча Леся Нікітюк втомилася відповідати на питання про заміжжя. Днями вона з гумором сказала, що в дитинстві баба обмела її віником. Тож це, за її словами, основна причина, чому не беруть заміж зірку. Водночас Нікітюк зізнавалася, що хоче стосунків і сімейного тепла.

На початку стосунків майже кожній парі здається, що кохання буде вічне. Однак з часом виникають конфлікти, а побут може вбити романтику.

Є декілька секретів, які допоможуть побудувати довготривалі та щасливі стосунки. Важливим є те, що щасливі стосунки повинні бути спільною метою обох партнерів. Інакше це не спрацює.