Єфросініна назвала співачку, яка найбільше задонатила в її фонд

Телеведуча Маша Єфросініна та її фонд допомагає жінкам і дітям, які постраждали від російської агресії.

Вона розкрила, хто задонатив найбільшу суму. Це виявилася співачка Світлана Лобода, яка роками гастролювала країною-агресоркою та лише через місяць після 24 лютого назвала Росію винною у війні. У березні виконавиця пожертвувала суму у розмірі 50 тис. Про це ведуча розповіла в інтерв’ю Insider.UA.

Про цей донат Єфросініна дізналася від підлеглої. За її словами, по тому курсу це було 1,5 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леся Нікітюк перевтілилася у Лесю Українку: фото

“З тих, хто сильно вразив Світлана Лобода. Щойно у березні я анонсувала, що наш фонд перепрофілюється на допомогу жінкам та дітям, які постраждали від війни, вона одразу перерахувала 50 тисяч євро і нічого мені не сказала. Мені директорка фонду телефонує і каже: “Машо, тут від Світлани Лободи прийшла велика сума”, розповіла ведуча.

Вона додала, що співачка їх виручила: саме після її донату фонд почав великі закупівлі гуманітарки.

Лобода, яка тривалий час жила й працювала в країні-агресорці Росії, знайшла новий спосіб, як допомогти постраждалим від війни українцям. За її словами, їй щодня в соцмережах надсилають повідомлення, у яких діляться пережитими жахіттями та своїми переживаннями.

Лобода зазначила, що зі сльозами на очах читає ці листи. Щоб допомогти постраждалим від російської агресії, вирішила відкрити центр психологічної допомоги.