Наслідки російських ударів по Рівненщини ‒ показали фото

Енергетичні системи на Рівненщині сьогодні, 22 жовтня, потрапили під масований ракетний удар Росії.

Над ліквідацією наслідків ударів працювало 16 одиниць спецтехніки ДСНС та майже сотня рятувальників. Про це у Telegram повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

Він також опублікував фото наслідків влучань та героїчної роботи рятувальників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія хоче спровокувати нову хвилю біженців ‒ Подоляк про масовані удари по Україні

“Дякую нашим рятувальникам за пекельний та героїчний труд. Низькій уклін вашим зусиллям, самопожертві та відданості справі”, ‒ зазначив Коваль.

Ситуація у Рівному та області поки залишається складною. Так, через відсутність електроенергії у багатьох помешканнях ще немає води, повідомив міський голова Рівного Олександр Третяк.

“Рівнеоблводоканал робить усе, щоб якомога швидше подати воду всім мешканцям міста. Працюють всі аварійні бригади підприємства. Вода буде тимчасово подаватися з пониженим тиском до повного відновлення подачі електроенергії”, ‒ зазначив Третяк.

Вранці 22 жовтня росіяни вдарили ракетами по Рівненщині. Була успішна робота протиповітряної оборони. Але деякі ракети влучили в цілі. Про це повідомив у Telegram голова Рівненської ОВА Віталій Коваль. Електроенергії немає в частині Рівненського району.

Із ночі 22 жовтня Росія здійснила масовану атаку по Україні, випустивши 36 ракет. Більшість з них були збиті, повідомив у Telegram президент Володимир Зеленський. За його словами, країна-агресор продовжує тероризувати Україну.