У мобілізованих на Донбасі почалася паніка. Благають витягнути їх з війни

У російських окупантів на Донбасі, яких призвали на фронт під час так званої часткової мобілізації, почалася паніка.

Вони масово телефонують своїм рідним, благаючи їх витягнути себе з війни за будь-яку ціну. СБУ перехопила декілька подібних розмов окупантів, які зараз “стоять” на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Все намародерене. Хтось із трупів знімає” ‒ окупанти незадоволені забезпеченням армії РФ

“Зая, чуєш, дзвони рідним! Дзвони дружині Вані, нах*й… Піднімайте питання на рівні Богомаза (губернатор Брянської області РФ. Gazeta.ua). Нас всіх на передок, нах*й, відправляють! Там приблизно 40 тис. ЗСУшників стоять. Із взводу, що був, який вийшов три залишилися живими. Нас знову у саму ***у кидають, нах*й. Наше командування оху*ло просто”, скаржиться дружині окупант.

Інший закликає не обмежуватися чиновниками місцевого рівня і звертатися до президента РФ, який розв’язав цю війну.

“Якого х*я нас відправляють, якщо ми повинні сидіти в обороні?!! Там дох*я “200-х”, “300-х”, нах*й… піднімайте питання помічнику президента чи кому там”, панікує окупант.

Тож якщо серед них є ті, хто хоче зберегти життя, нагадуємо про спеціально створені для цього номери телефонів: +38(066) 580 34 98, +38(093) 119 29 84.

“Закликаємо ділитися цими контактами зі своїми знайомими в РФ. Що більше рашистів здасться в полон то швидше закінчиться війна”, додали в СБУ.

Загальні бойові втрати Росії на ранок 22 жовтня становлять понад 67 070 осіб.

За добу лави “200-х” поповнили ще понад 320 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Авіація ЗСУ відпрацювала на півдні 10 ударів по скупченню техніки противника й опорних пунктах в Бериславському і Баштанському районах, а по позиціях систем ворожої протиповітряної оборони ще й у Каховському.