Вибух на Кримському мосту: InformNapalm розповіли про фейк ФСБ

Причиною вибуху на Кримському мосту була не вантажівка.

Версію про вибух вантажівки цілеспрямовано “розганяє” російська Федеральна служба безпеки. Про це повідомила волонтерська спільнота InformNapalm.

“Знаєте, чому на рентгені не видно вибухівки? Бо її і не було у вантажівці. Версію про вибух вантажівки цілеспрямовано розганяє саме ФСБ, щоб випадково не вийшли на них самих”, пишуть.

На розкадровці вибуху на мосту видно, що не вантажівка стала його причиною вона просто потрапила під засвіт, повідомляють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка: вибух на Кримському мосту “сильно вдарить” по Путіну і змінить хід війни

Версія із вантажівкою не пояснює, чому відірвались два автодорожні прольоти мосту у різних місцях, зауважили в InformNapalm.

На Кримському мосту вибухнуло вранці 8 жовтня. Секція дорожнього полотна впала у море. На залізничній гілці спалахнула пожежа.

Насупного дня президент країни-агресорки РФ Володимир Путін заявив, що міст підірвали спецслужби України. А ФСБ назвала організатором Головне управління розвідки Міністерства оборони України та його начальник Кирила Буданова.

Заяву ФСБ ГУР назвало нісенітницею, а саму російську структуру фейковою, яка обслуговує путінський режим.

Міст через Керченську протоку російські окупанти відкрили 2018 року. На відкритті був Путін, їхав між берегами на КамАЗі.