“Понабирали калік і погнали…” ‒ терористам ЛДНР не подобаються нові мобілізовані в РФ

Навіть терористи так званих ЛДНР не задоволені бойовими якостями нових мобілізованих в Росії.

Двоє бойовиків обговорили російську мобілізацію телефоном. Розмову перехопило і оприлюднило Головне управління розвідки Міноборони України.

Судячи з бесіди, бойовики вкрай низької думки про мобілізованих “союзників”.

“Я не знаю, нах*я вони мобілізацію ввели…”, ‒ каже один з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мобілізація в РФ ‒ губернатори ставлять “нові завдання”

За словами іншого, готувати мобілізацію російській владі потрібно було зарання.

“А не те, що вони поназбирали шарамиг-калік без нічого, блін, без шоломів, бронежилетів… І погнали блін… Треба було відразу мобілізацію проводити. А вони, блін, дебіли”, ‒ сказав бойовик.

“ЛДНРівець” також прогнозує подальший перебіг подій:

“Зараз все жорстко буде. Вони там говорять з американцями. Якщо не домовляться, буде оголошення… ультиматум поставлять. Потім буде оголошення війни. Піде повна мобілізація в Росії… Прикинь, який кіпіш підніметься”.

Головне управління розвідки опублікувало чергову перехоплену розмову окупанта з родиною. Окупант жаліється, що на війну вони все купляють самі, помирати за країну доводиться за свій рахунок.

У Росії з боку родичів окупантів, які воюють в Україні за контрактом, звучить критика на адресу президента РФ Володимира Путіна. Так, Головне управління розвідки Міноборони України опублікувало перехоплення телефонної розмови, в якій мати окупанта, який воює в Україні, жорстко критикує російського президента.