По Кримському мосту пустили авто: колаборант Аксьонов зробив заяву

Рух транспорту по Кримському мосту відновлено після пожежі, що трапилась вранці 8 жовтня.

Про це повідомив окупаційний “глава” Криму, колаборант Сергій Аксьонов в Telegram. Російські ЗМІ також повідомляють, що автомобільний рух уже відновлено, однак він повільний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РосЗМІ повідомили про масштаби руйнування Кримського мосту

“Розпочато рух автотранспорту по Кримському мосту. На даний час рух відкрито для легкових автомобілів і автобусів з проходженням повної процедури огляду. Просимо водіїв вантажних фур планувати маршрут руху, використовуючи Керченську поромну переправу. Через дві години через протоку починає ходити пором “Керч-2”, написав Аксьонов.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася “бавовна” в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався “підрив вантажного автомобіля”.

Після масштабної “бавовни” рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку.

На Кримському мосту, який з’єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна. Горять цистерни з пальним, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

У мережі оприлюднили відео ймовірного вибуху на Кримському мосту.