Полякова в облягаючому комбінезоні дала концерт у Києві й заспівала українською “Королеву ночі”

У п’ятницю, 7 жовтня співачка Оля Полякова дала благодійний концерт у Києві.

Виступ зірки відбувся в одному з ресторанів столиці. Благодійний захід був організований на підтримку 241-ї бригади, 242-го батальйону ТрО ЗСУ, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова у день народження “дивакуватої” доньки показала її рідкісні кадри

На сцену Полякова вийшла у блискучому обтислому комбінезоні золотистого кольору.

На концерті пролунали нові хіти артистки українською, які віднедавна поповнили її репертуар. Зокрема, вона потішила присутніх дуетним треком з Артемом Пивоваровим “Тішся”, “Все буде добре, Оля”, “Долечка”.

Полякова також переспівала українською свій хіт “Королева ночі”. Втім, у приспіві зірка залишила “ти тепер “свободний”, більше ти не модний”. Вона відразу відреагувала ймовірний хейт щодо того, що “свободний” не українське слово.

“Зараз причепляться, що “свободний” слова немає. Є слово “свобода” і взагалі в піснях не обов’язково співати лише чистою українською”, вважає Полякова.

Оля Полякова після 24 лютого змінила вектор своєї творчості.

Спершу артистка позбулася російського кокошника незмінного аксесуару в її образі. Головний убір Полякова спалила в Києві.

До того ж, знаменитість випустила українськомовну пісню під назвою “Все буде добре, Оля”. Зараз готує українськомовний альбом. Виконавиця зізнавалася, що це буде зовсім не та Оля, якою звикли бачити її шанувальники.