Вибух на Кримському мосту ‒ у Держдумі РФ погрожують Україні

Якщо підтвердиться “український слід” вибуху на Кримському мосту, наслідки для України будуть “невідворотними”.

Вкотре погрожувати Україні взявся очільник комітету Держдуми з міжнародних справ та лідер ЛДПР Леонід Слуцький. Про це він написав у Telegram.

“Відповідь має бути жорсткою, але не обов’язково в лоб”, заявив Слуцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали наслідки вибуху на Кримському мосту

За його словами, Росія “має великий досвід боротьби з терористами”.

“Це мають зрозуміти ті, хто використовує такі терористичні методи… Це не просто НП. Це може бути акт тероризму, якому, як ми бачимо, вже аплодують у європейських столицях. Українські підрозділи спеціального призначення з подією, виявляється, вітає глава естонського МЗС”, ‒ пише Слуцький.

Він запевнив, що Крим зараз “забезпечений усім необхідним, а стійкості кримчан можна позаздрити”. Слуцький пообіцяв, що РФ відновить все у найкоротший термін.

“А всім нам це додатковий сигнал мобілізуватися”, додав Слуцький.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася “бавовна” в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався “підрив вантажного автомобіля”.

Підрив Кримського мосту може бути спецоперацією Служби безпеки України. У відомстві натякають на те, що мають відношення до масштабної пожежі, яка сталася в окупованому Криму вранці 8 жовтня. Про те, що це може бути спецоперація СБУ, повідомили одразу кілька видань.

Служба безпеки України прокоментувала інформацію про те, що вона може бути причетна до масштабної пожежі на Кримському мосту.