У Керчі утворилася багатокілометрова черга до переправи. Відео

У Керчі після вибуху та пожежі на Кримському мосту утворилася багатокілометрова черга до поромної переправи на виїзд із тимчасово окупованого півострова.

Про це повідомляє “Крымский ветер” в Telegram. Там оприлюднили відповідне відео з низкою автомобілів на автодорозі до Керчі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РосЗМІ повідомили про масштаби руйнування Кримського мосту

“Черга до поромної переправи у Керчі розтягнулася на кілька кілометрів. Машини продовжують прибувати”, йдеться у підписі.

Там також повідомили, що раніше окупаційна влада Криму заявляла, що погодні умови не дозволяють запустити поромну переправу 8 жовтня.

Однак згодом призначений РФ “прем’єр-міністр” тимчасово окупованого півострова Юрій Гоцанюк повідомив про запуск переправи найближчим часом.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася “бавовна” в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався “підрив вантажного автомобіля”.

Після масштабної “бавовни” рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку.

На Кримському мосту, який з’єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна. Горять цистерни з пальним, повідомили Повітряні сили Збройних сил України.

У мережі оприлюднили відео ймовірного вибуху на Кримському мосту.