Сара Джессіка Паркер показала перший знімок повернення серіалу “І просто так…”

Знімання другої частини спінофу серіалу “Секс і місто”, схоже, вже стартували.

Такі висновки можна зробити, проглянувши Instagram акторки Сари Джессіки Паркер. Раніше вона опублікувала фото сценарію, на якому була назва серіалу-продовження “І просто так…” та номер епізоду 201, над яким вона працювала.

Цього разу зірка показала, ймовірно, примірювання костюма своєї героїні Керрі Бредшоу. Вона опублікувала знімок ніг у босоніжках Dior, які і раніше з’являлися в серіалі, а також відмітила сторінку шоу.

“Перший екстер’єр. Вулиці Нью-Йорка”, написала Паркер.

Окрім цього, вже ходять чутки про те, що в другій частині “І просто так…” з’явиться улюбленець публіки актор Джон Корбетт, який у серіалі “Секс і місто” зіграв одного з головних чоловіків у житті Керрі Бредшоу власника меблевого магазину Ейдана Шоу. Поки що офіційного про це не повідомили.

Також, згідно з чутками, буде і повернення Саманти Джонс, яку в “Сексі і місті” грала Кім Кеттролл. Акторка нібито відмовилася грати у продовженні. Але також була інформація, що насправді її не запросили до цього серіалу через конфлікт із Паркер, яка є не лише головною героїнею шоу, а й продюсеркою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Великій Британії покажуть серіал про Бориса Джонсона

Сама ж Паркер розповідала в численних інтерв’ю, що Саманти в цьому спінофі бути і не повинно було. Хоча водночас її героїня не померла, як багато хто припускав, а полетіла до Лондона і протягом усіх 10 серій переписувалася з Керрі.

Однак постійного автора та режисера серіалу Майкла Патріка Кінга нещодавно запитали, чи з’явиться персонаж Саманти в серіалі. Він відповів, що “Так”, повідомляє видання People.

“Моя мета зібрати разом усіх персонажів, щоб вони не перебували на різних подіумах”, додав він.

Але глядачі точно знову побачать Сару Рамірес, яка зіграла в “І просто так…” кохану Міранди Гоббс Че Діас. Акторка поділилася фото сценарію в Instagram.

Сама Паркер також якось зазначила, що перший сезон “І просто так…” був присвячений горю в житті її героїні та інших персонажів. А другий розповість про їхнє відновлення і пошук радості.

Відзняти сиквел вирішили ще 2014 року, але сюжет мав бути іншим. Тепер сценаристи описали новий період у житті героїнь – в епоху коронавірусу, нових соціальних мереж, материнства тощо. У мережі вже з’явилися перші світлини зі знімального майданчика. На них возз’єдналися незмінно стильні героїні: Керрі Бредшоу, Шарлотта Йорк і Міранда Гоббс.