У НАТО не бачать змін ядерної стратегії Росії

У НАТО не бачать жодних ознак того, що Росія якось змінила свою ядерну стратегію, проте не втрачають пильності та уважно відстежують всі зміни.

Ядерні загрози президента Росії Володимира Путіна сприймаються досить серйозно, повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на високопоставленого чиновника.

“Ми не спостерігаємо ніяких змін в ядерній стратегії Росії, але НАТО і союзники зберігають пильність” – сказав він, коментуючи загрози, які озвучував Путін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загнаний у кут Путін може бути небезпечним і безрозсудним керівник ЦРУ

Росія і далі буде посилювати ядерний шантаж, тому існує велика ймовірність різного роду провокацій з боку РФ. Зокрема, в останні кілька днів ряд іноземних ЗМІ поширюють інформацію з секретних джерел про те, що Кремль, можливо, хоче застосувати ядерну зброю.

17 вересня Джозеф Байден застеріг Володимира Путіна від ескалації війни в Україні. Байден заявив про серйозні наслідки для диктатора і його режиму в разі застосування Росією ядерної зброї. У Путіна відреагували на попередження Байдена про ядерну зброю порадили “читати доктрину”.