Росія атакувала Очаків: Кім розказав перші подробиці

Миколаївщину продовжують нещадно атакувати російські окупанти.

3 жовтня о 18:34 та 19:02 ворог завдавав ударів по акватериторії міста Очаків, повідомив у вівторок голова обласної військової адміністрації Віталій Кім. Постраждалих немає.

“Під постійним вогнем залишаються села Березнегуватської громади, які знаходяться на лінії розмежування. Сьогодні о 00:45 під час обстрілів селища Березнегувате було пошкоджено об’єкти торгівлі та адміністративні будівлі. Окрім цього, обстріли також зафіксували о 01:03 та 01:07. Детальна інформація щодо руйнувань уточнюється”, ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколаїв накрили ракетами і дронами-камікадзе: наслідки у фото

3 жовтня з 13:00 до 15:30 та сьогодні з 01:00 до 02:00 село Новоолександрівка Інгульської громади зазнало обстрілів.

Вчора також зафіксували обстріли села Широке Широківської громади, а о 09:30 поза межами населеного пункту. 4 жовтня о 04:00 знову були вибухи біля села Широке. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто й область постійно обстрілюють.

3 жовтня о 6:10 російські терористи атакували Очаків Очаківської громади на Миколаївщині. Зафіксували обстріли акваторії міста.