Переможець “Танців із зірками” пішов на військові навчання

Актор і переможець “Танців із зірками” Артур Логай пішов навчатися військової справи.

Він також показав, як минуло його перше заняття з тактично-спеціальної воєнної підготовки 2 жовтня. Поділився фотографіями в Instagram.

“Це один з найцікавіших досвідів у житті”, поділився артист.

Як зізнався Логай, на заняттях дали чимало корисної та практичної інформації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Хочу творити заради нього” росіяни розстріляли чоловіка української співачки

“Я йшов без особливих очікувань, сонний і геть нульовий. А день промайнув за секунду. Кількість корисної інформації і практичного заняття топ. Заряд мотивації і підняття духу… Не описати словами”, поділився актор.

На Логая чекають нові заняття військової справи. Він переконаний, що в нинішній час кожному треба мати певні військові знання та вміння.

“Такі тренування, курси, збори мають бути для всіх на державному рівні. Бо наш сусід, на жаль, нікуди не дінеться. Та якщо вони знатимуть, що в нас кожен уміє поводитися зі зброєю і навчений, то навряд чи ще захочуть прийти в гості. А як захочуть, ляжуть ще на кордоні”, зазначив Артур.

Логай був у Києві, коли розпочалось повномасштабне вторгнення. Актор вивіз родину на західну Україну й зайнявся волонтерством. З часом до них приїхала теща й подруга, які страждали від обстрілів.

Батько й баба Артура потрапили в тимчасову окупацію в Запорізькій області. Батько вибрався звідти, але баба так і залишилася там.