Командував “Привидами Києва”: у Бучі провели в останню путь легендарного льотчика Матюшенка – включення (Відео)

Український пілот

Український герой загинув у бою у небі над Чорнем морем

У Бучі провели в останню путь військового льотчика Михайла Матюшенка. Він був саме тією людиною, яка командувала легендарними “Привидами Києва”. Але з останнього бойового завдання чоловік уже не повернувся, загинув у небі над Чорним морем. На прощанні з військовослужбовцем був кореспондент “5 каналу” Віталій Залевський. 

Попрощатися з українським героєм прийшло понад 100 людей – це і рідні, і побратими, і земляки. Коли труну проносили живим коридором, люди ставили на коліно, аби вшанувати пам’ять загиблого. Також у небі, за традицією, літали українські винищувачі.

За словами дружини Михайла Матюшенка, чоловік був справжнім патріотом України, який завжди був готовий захищати рідну землю. Вона й досі не може повірити, що 26 червня пройшов його останній бій.

Чоловік завжди допомагав молодшому поколінні у війни. Зокрема, його побратими розповідають, що загиблий герой ніколи не ховався від бою, а також вчив молодше покоління.

Вічного польоту військовослужбовцю, який захищав усіх нас.

Віталій Залевський, “5 канал”

Як повідомляв 5.UA, на війні з російськими загарбниками загинув Антон Листопад, якого 2019 року визнали найкращим льотчиком Повітряних сил Збройних сил України.

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.