Путін визнав проблеми – у британській розвідці оцінили російську мобілізацію

Російський диктатор Володимир Путін визнав низку проблем із проведенням мобілізації в РФ.

Про це свідчить те, що вже за вісім днів після оголошення мобілізації він президент РФ звернувся до Ради національної безпеки. Про це повідомляє міноборони Великої Британії.

Путін 29 вересня заявив, що під час цієї кампанії виникає дуже багато питань, і потрібно “оперативно виправляти свої помилки і не повторювати їх”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Непрямий напад”: прихвосні Путіна почали публічно підривати його лідерство

“Надзвичайно швидке визнання проблем Путіним підкреслює неефективність мобілізації протягом першого тижня. Місцеві чиновники, ймовірно, не мають чіткого уявлення про точні масштаби та правове обґрунтування кампанії”, йдеться у повідомленні.

За даними британської розвідки, в РФ призвали чимало мобілізованих, які не відповідають вимогам, заявленим Путіним і міноборони.

“Оскільки призвані резервісти продовжують збиратися в наметових транзитних таборах, російські чиновники, ймовірно, намагаються забезпечити навчання та знайти офіцерів для керівництва новими підрозділами”, повідомляють в британському міноборони.

У російської армії на фронті в Україні склалася катастрофічна ситуація з особовим складом. Саме тому Російська Федерація відправляє в Україну непідготовлених мобілізованих, заявив військовий експерт Олег Жданов.

Російський диктатор Володимир Путін продовжує кидати щойно мобілізованих росіян на посилення залишків різних підрозділів армії Росії. Зокрема найелітніших, які Збройні сили України розгромили на Харківщині й на інших ділянках фронту.