ЗСУ завдали ворогу нищівного удару на Запоріжжі

На Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник обстріляв з мінометів, танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Времівка, Велика Новосілка, Нескучне, Новоукраїнка, Пречистівка, Вугледар, Павлівка, Микільське, Рівнопілля, Ольгівське, Залізничне та Мала Токмачка.

На Південнобузькому напрямку обстрілів зазнали райони понад 45 населених пунктів вздовж лінії зіткнення, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України в ранковому зведенні 3 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під вогнем росіян опинилися понад 28 міст і сіл на півдні

“Підтверджено ураження особового складу та військової техніки противника в Запорізькій області за попередні дні. Це один район зосередження особового складу, три склади з боєприпасами, понад 20 одиниць озброєння та військової техніки, один зенітний ракетний комплекс С-300”, йдеться в повідомленні.

Загалом, понад 250 окупантів отримали поранення. Інформація щодо ліквідованих уточнюється, звітує Генштаб.

Українські підрозділи продовжують активні дії на півдні, тримають ініціативу на закріплених територіях і в просуванні. Мають частковий успіх і на півночі. В Чорному морі функціонування зернових коридорів відбувається за планом. Корабельне угруповання ворожого флоту складається з восьми бойових кораблів, які як і раніше маневрують, укриваючись за Кримським півостровом. Напоготові три надводних і два підводних ракетоносії, на борту яких 32 крилаті ракети “Калібр”.