В розвідці розповіли, скільки ракет залишилося у Путіна

У Росії суттєво зменшилась кількість ракет “Калібр” та “Точка”. Окупанти обстрілюють цивільні об’єкти невластивими ракетами до систем протиповітряної оборони, зокрема С-300.

Снарядний “голод” в окупаційній армії малоймовірний. У Росії є чималий запас артилерійських снарядів ще з часів СРСР, сказав командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв в ефірі телемарафону, інформує Gazeta.ua.

Також через 2-3 місяці росіяни доукомплектують свою окупаційну армію мобілізованими, проте це вже будуть не регулярні війська, які вдалось розбити ЗСУ, а менш ефективні військові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розповів, як розвідка готувалась до війни

Наступальний потенціал росіяни втратили. Зараз залишається 1-2 напрямки, на яких вони спроможні намагатися відновити свої атаки.

“Їхнє завдання створити військові частини та поповнити ті, які вже ведуть бойові дії. Це не станеться дуже швидко, але десь через 2-3 місяці РФ може створити додаткові сили, які намагатимуться відновити свій наступальний потенціал”, наголосив генерал.

Мобілізовані це не регулярна армія, вони не достатньо навчені, не мають досвіду. Росіяни одразу не відновлять своїх потужностей, наголосив Наєв.

Головним маркером завершення війни буде диктування Збройними силами України своєї точки зору ведення бойових дій.

Завершенням війни буде відновлення кордонів станом на 1991 рік, сказав Наєв.