Прикордонники звернулися до росіян: Ваша “спецоперація” затягнулася

Українські прикордонники записали відеозвернення до російських чоловіків, які вже мобілізовані або підлягають мобілізації.

Вони порадили зробити все, щоб не потрапити на війну проти України. Відповідне відео опублікувала Державна прикордонна служба.

Росіян закликали уникнути мобілізації або здаватися в полон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни націлені на південь: свіжа карта боїв від ISW

“Громадяни Росії! Ваша “спеціальна воєнна операція” на три дні затягнулася. І ваш бункерний лідер оголосив утилізацію, вибачте, мобілізацію. Але за сім місяців війни ви мали зрозуміти, що ми не віддамо вам ні метра нашої землі. 60 тисяч ваших співвітчизників успішно удобрюють український чорнозем. І скільки б м’яса ще не прийшло в Україну, це вже нічого не змінить. Пам’ятаєте, як у День перемоги ви виходили з гаслом “Можемо повторити”. Що ж, тепер у вас є така можливість.Але для вас для вас погану новину з великою імовірністю ви повернетеся додому в чорному пакеті. Але є і хороша ваша дружина, мати чи батько отримають білу “Ладу”. Є й інший варіант уникайте мобілізації чи здавайтеся в полон, вибір за вами”, ідеться у зверненні.

Загальні бойові втрати росіян на ранок 2 жовтня становлять 60 110 осіб. За добу лави “200-х” поповнили ще понад 500 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському й Бахмутському напрямках.