Мішина вперше зізналася, чи залишилися її батьки в Криму

Акторка Ксенія Мішина зізналася, чи залишилися її батьки в тимчасово окупованому росіянами Криму.

Після анексії Криму 2014 року багато друзів артистки залишилися жити на півострові. Так само вчинили і батьки акторки. В інтерв’ю “Гончарова Подкаст” Мішина зізналася, що дуже сумує за домом, а її син Платон мріє якнайшвидше знову побачити бабусю та приїхати до неї у гості, пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мішина міркує над всиновленням дитини: “Треба знайти нам гарного батька”

Зірка серіалу “Кріпосна” зізналася, що у окупованому Севастополі її рідні намагаються “просто жити” та не втрачають надію, що у Криму знову буде українська влада.

“Це моя рідна земля, вона повинна бути українською. Я хочу нормально їздити до батьків, сісти в потяг чи в літак. Це наша українська земля”, – сказала Мішина.

Не дивлячись на те, що у Росії активно працює пропаганда, за словами Мішиної, на її батьків і друзів ніхто не тиснув.

Проте, деякі її знайомі все ж вимушені видаляти переписки із нею, бо соцмережі можуть перевірятися російськими спецслужбами.

До того ж, акторка зазначила, що зараз у Криму дуже багато молоді, яка підтримує Україну. На думку Ксенії, у людей можуть бути різні особисті причини, чому вони залишилися на окупованих територіях, тому вона нікого не засуджує.

“Дуже велика частина молоді за Україну, але лишається там. У Криму багато українців, які з якихось суб’єктивних причин повинні бути там. Я знаю, що якщо буде референдум, то вони проголосують за Україну”, заявила акторка.

Акторка Ксенія Мішина, яка під час війни на деякий час виїхала на зйомки до Бельгії, обурена тим, наскільки неправильний образ українців сформувався в іноземців.

Своїми враженнями вона поділилася в розмові з Діаною Глостер. Вона заявила, що Україна це крута країна, а українці круті люди, а не бідні й нещасні, як вважають за кордоном